Jobba hos oss

Här hittar du våra lediga tjänster

JOBBA HOS OSS

Kör Eco trafikskola i Linköping fortsätter att växa – vi söker fler trafiklärare!

Vi vill arbeta med dig som:

  • Är engagerad i rollen som utbildare
  • Är positiv till att möta nya människor
  • Trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och mycket laganda

Vi är Sveriges främsta klimatsmarta trafikskola och söker dig som delar våra värderingar och vill jobba på en trafikskola som tänker utanför boxen. Kör Eco ligger i framkant när det gäller miljöarbete och ligger helt i linje med Linköping kommuns miljömål. Vi arbetar ständigt för våra ledord:  miljö, kvalité och engagemang.

Vi ligger i framkant med vårt arbete kring teknik, miljö och pedagogik och arbetar med ett öppet språk i våra sociala medier. Vi är en populär trafikskola och har ett ökande kundunderlag, därför söker vi dig som vill ingå i vårt team!

Vi erbjuder dig en arbetsplats där alla känner delaktighet och ett ansvar för att nå våra mål. Hos oss får du fortlöpande utbildning inom bland annat pedagogik och miljö och vi är öppna för förslag och förändringar som kan göra Kör Eco till en ännu bättre arbetsplats för dig. Är du en godkänd trafiklärare av Transportstyrelsen och kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och i skrift så ser vi fram emot din ansökan. Oavsett erfarenhet av yrket så tveka inte att skicka in din ansökan då vi lägger mycket vikt på personlighet och engagemang.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande tillvalsprocess, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev.

Mejlas till: johanna@koreco.se

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att just Du kommer kontakta oss!