Företagskund

Vi hjälper dig och ditt företag med körkort för personbil, tungt släp och Ecodriving.

Vi hjälper dig och ditt företag med körkort för personbil, tungt släp och Ecodriving.

Personbil
Vi hjälper dig och dina anställda med körkortet! Vi lägger upp en individanpassad plan som inkluderar körning, teori samt planering av riskutbildningar och prov. Vi stöttar er genom hela utbildningen och följer upp efter varje moment.

Tungt släp
Behöver ni öka på med ytterligare behörighet? Vi erbjuder utbildning inom både B96 och BE. Vi hjälper till med körning samt lån av ekipage. Vid BE-kort kan vi även erbjuda teorimaterial såväl som större teoripass.

Ecodriving

Vår Ecodriving utbildning ger dig möjlighet att minska bränsleförbrukningen med 10-20%, givetvis utförs utbildningen i våra biogasdrivna bilar.  Utbildningen delas upp i två olika moment, ett praktiskt och ett teoretiskt.

  • Praktisk körbedömning 90 minuter per deltagare – Enskild körlektion med fokus på att förbättra individens körning inom ramarna för Ecodriving.
  • Teoripass i grupp 120 minuter – Teoripasset börjar med övergripande information om klimatet, klimatproblematiken samt trafikens påverkan på detta. Senare i passet går man ner på individnivå med konkreta och användbara tips som speglar den praktiska körbedömningen. Teoripasset avslutas med ett certifikat som intygar att man är utbildad inom Ecodriving.

Kontakta oss

Kontakta oss för en prisbild, offert eller för att prata mer om vad vi kan erbjuda just dig och ditt företag.